Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Akoestische ondervloer

Het is niet langer nodig om een akoestische ondervloer te plaatsen om een geluiddempende vloer te creëren. De duurzame, originele en unieke tapijttegels van Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, zijn niet enkel esthetisch prachtig, maar zijn ook functioneel als het gaat om de akoestiek. Deze tegels zijn ideaal wanneer u een geluiddempend effect wilt realiseren in uw bedrijfspand. U vindt in ons ruime assortiment altijd de gewenste akoestische vloer, waardoor een ondervloer niet meer nodig is.

Kies voor het milieu zonder een akoestische ondervloer

Eerst een ondervloer aanleggen voordat de echte vloer er overheen gaat, lijkt een achterhaalde manier om een prettige akoestiek te realiseren. Het is niet alleen achterhaald, het aanleggen van een dubbele vloer is ook slecht voor het milieu. De productie, het vervoer en het plaatsen van de ondervloer om een akoestische vloer te realiseren, kost namelijk fossiele brandstoffen. Het tapijt in onze collectie heeft geen ondervloer nodig. Wanneer u kiest voor een akoestische vloer, draagt u een steentje bij aan het milieu. Wij geloven dat een gezonde onderneming verbonden is met een gezonde aarde. Dat delen wij graag met onze klanten en de wereld. Daarnaast kleedt u uw bedrijfspand ook nog eens smaakvol aan met onze akoestische vloer.

Ontdek de mogelijkheden voor een duurzame vloer

Heeft u al een ontwerp gekozen dat aansluit bij uw wensen en uw inrichting? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord bij vragen. U bereikt onze kundige medewerkers door te bellen naar 085 4884764 of door een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl. We verwelkomen u ook graag in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam, zodat u onze ruime collectie kunt bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company