Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Akoestische vloer

Met een akoestische vloer uit onze collectie, is het plaatsten van een ondervloer niet nodig. De duurzame, originele en unieke tapijttegels van Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, hebben namelijk niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ook functioneel. De tegels zijn daarom ideaal wanneer u een geluiddempend effect wilt realiseren in uw (bedrijfs-)pand.

Een akoestische vloer met geluiddempende eigenschappen

Het aanleggen van een ondervloer als basis voor uw nieuwe vloer, lijkt een achterhaalde manier om een prettige akoestiek te realiseren. Daarbij is het aanleggen van een dubbele vloer ook slecht voor het milieu. De productie, het vervoer en het plaatsen van de vloer, kost namelijk fossiele brandstoffen. Wanneer u kiest voor een akoestische vloer uit de collectie van Enzovoort BV, kleedt u uw kantoorruimte stijlvol aan én draagt u bovendien een steentje bij aan het milieu. Wij geloven immers dat een gezonde onderneming verbonden is met een gezonde aarde. Dat delen wij graag met onze klanten en de wereld.

Kies voor duurzaamheid

Heeft u een akoestische vloer gekozen die aansluit bij uw wensen op het gebied van inrichting? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over onze tapijttegels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 4884764 of stuur een e-mail naar info@enzovoortbv.nl. We verwelkomen u ook graag in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam, waar u onze ruime collectie aan geluiddempende vloeren van dichtbij kunt bekijken.