Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Design tapijt in regio Gelderland

Een design tapijt van hoge kwaliteit is een goede aanwinst voor uw bedrijfspand of showroom in regio Gelderland. Het stelt u namelijk in staat om een positieve eerste indruk achter te laten bij potentiële klanten. Enzovoort BV uit Wilp, vlak bij Deventer, biedt diverse soorten duurzaam tapijt aan met een variërend design. De tapijten uit onze collectie zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ontdek welk ontwerp het best bij u past en vind het juiste design tapijt van hoge kwaliteit voor uw locatie in regio Gelderland.

Met een design tapijt van hoge kwaliteit verrijkt u het interieur van uw bedrijfspand of showroom in regio Gelderland

Enzovoort BV is een partner van Milliken & Company. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van dagelijkse gebruiksvoorwerpen, waaronder ook design tapijt. Onze tapijten op maat zijn met hetzelfde innovatieve DNA ontworpen, waardoor ook deze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Vandaar dat u profiteert van een standaardgarantie van twaalf tot vijftien jaar op ons design tapijt. Kiest u dus voor een design tapijt van hoge kwaliteit uit onze collectie, dan schittert deze vloerbedekking voor een zeer lange tijd in uw bedrijfspand, showroom of hotel in regio Gelderland.

Kies voor duurzaamheid en schaf ons tapijt aan

Wij zijn voorloper op het gebied van innovatie, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. U ziet dit terug in al onze soorten tapijt, welk design u ook kiest. Heeft u vragen over de producten uit onze collectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 4884764 of door een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl. We helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom om onze showroom in Amsterdam of Rotterdam te bezoeken. Hier helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van het juiste design tapijt van hoge kwaliteit voor uw locatie in regio Gelderland.