Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Duurzaam tapijt in regio Gelderland

Een duurzaam tapijt voor uw (bedrijfs-)ruimte in regio Gelderland is een verstandige investering, voor uw eigen portemonnee, maar ook zeker voor het milieu. Enzovoort BV uit Wilp, vlak bij Deventer, biedt verschillende soorten kwalitatief hoogwaardig, duurzaam tapijt aan. U kiest uit diverse prachtige ontwerpen, unieke uitstralingen en eigentijdse kleuren. Voor welk tapijt gaat u?

Een duurzaam tapijt voor uw (bedrijfs-)ruimte in regio Gelderland

Duurzaamheid is de kern van onze cultuur. Bij Enzovoort BV geloven we namelijk dat een gezonde onderneming is verbonden met een gezonde aarde. Wij zijn dan ook een voorloper op het gebied van innovatie, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij produceren ons duurzaam design tapijt op een milieuvriendelijke wijze door:

  • Het afval dat ontstaat door tapijt te produceren, te hergebruiken in nieuwe tapijttegels.
  • Energie op te wekken met het productafval.

Beide methoden zijn een verantwoordelijke en kosteneffectieve manier om de duurzaamheid van ons tapijt te garanderen. Kiest u voor duurzaam tapijt voor uw (bedrijfs-)ruimte in regio Gelderland, dan draagt u dus bij aan een groenere toekomst, terwijl u het interieur van uw kantoor, hotel of andere locatie aanzienlijk verrijkt.

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie

Wilt u graag extra informatie ontvangen over onze duurzame werkwijze en de manier waarop wij een circulaire economie ondersteunen? Of wilt u een duurzaam tapijt voor uw locatie in Gelderland aanschaffen en heeft u vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 4884764, een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl of het contactformulier in te vullen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company