Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Geluiddempend tapijt

Denkt u er aan geluiddempend tapijt of akoestische vloerbedekking in uw (bedrijfs-)pand te (laten) leggen? Dan kunt u terecht bij Enzovoort BV, gevestigd in Wilp, nabij Deventer. In ons assortiment treft u namelijk een breed scala aan tapijten met een geluiddempende werking aan, in verschillende designs. Een prachtige toevoeging aan uw (bedrijfs-)ruimte: dit zijn de projectvloeren uit onze collectie.

Duurzaam, geluiddempend tapijt met een uniek design

Wanneer u besluit om een nieuw tapijt aan te schaffen, wilt u uiteraard dat deze akoestische vloerbedekking aan al uw wensen en eisen voldoet. Naast dat het tapijt geluiddempend moet zijn, is het ook zaak dat de vloerbedekking qua stijl naadloos aansluit bij de rest van uw huidige interieur. Als specialist in vloerbekleding, bieden wij een ruime collectie met akoestische vloerbedekking aan, speciaal ontwikkeld voor kantoorpanden. Door een geluiddempend tapijt te laten leggen, worden omgevingsgeluiden gedempt, waardoor u in alle rust kunt werken. U vindt de tapijten in diverse uitvoeringen, variërend in kleur en ontwerp. Grote kans dus dat u akoestische vloerbedekking vindt die perfect aansluit bij de stijl van uw meubels en wanden.

Kies voor een mooie en functionele oplossing

Enzovoort BV is een partner van Milliken & Company. De tapijttegels van dit merk kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een uniek, origineel design. Heeft u interesse in een geluiddempend tapijt en wilt u graag aanvullende informatie ontvangen omtrent onze akoestische vloerbedekking? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085 4884764 of stuur een e-mail naar info@enzovoortbv.nl. U bent tevens van harte welkom in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam om onze akoestische vloeren van dichtbij te bewonderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company