Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Kantoorvloeren

Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, biedt diverse prachtige, luxe kantoorvloeren aan. Het is goed mogelijk dat de vloerbedekking bij u op kantoor aan vervanging toe is, bijvoorbeeld omdat de kleuren beginnen te vervagen. De kantoorvloeren bepalen mede de uitstraling van uw pand, het is dus verstandig om deze tijdig te vervangen, zodat uw bezoekers een goede eerste indruk krijgen. Bekijk nu ons ruime assortiment aan vloerbedekking in verschillende kleuren voor uw kantoor.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij onze kantoorvloeren

Wij zien het als onze taak als ondernemer om iets bij te dragen aan de wereld om ons heen. Dit doen wij door bij te dragen aan het welzijn van het milieu en een circulaire economie:

  • Wij verwerken het afval dat ontstaat tijdens de productie van vloerbedekking in nieuwe soorten vloerbedekking.
  • Wij gebruiken de productenergie die ontstaat tijdens het productieproces van onze kantoorvloeren.

Deze duurzame manier van werken zorgt ervoor dat u een groene aankoop doet wanneer u vloerbedekking voor uw kantoor in verschillende kleuren bij ons aanschaft. U krijgt twaalf tot vijftien jaar garantie op onze kantoorvloeren, u bent dus verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Ga voor vloerbedekking die bij uw kantoor past

U vindt diverse soorten vloerbedekking met verschillende kleuren in ons uitgebreide assortiment. Onze tapijttegels zijn stuk voor stuk voorzien van geluiddemping, waardoor deze ideaal zijn voor drukke kantoren. Dit type vloerbedekking is beschikbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en materialen. U vindt dus gegarandeerd een kantoorvloer die past bij uw interieur en de identiteit van uw organisatie.

Bezoek onze showroom en maak een weloverwogen keuze

Heeft u meerdere mooie kantoorvloeren gezien op onze website, maar vindt u het lastig om een definitieve keuze te maken tussen de kleuren van de nieuwe vloerbedekking voor uw kantoor? Bezoek dan eens onze showroom in Amsterdam of Rotterdam. Hier kunt u de vloeren bekijken en de materialen voelen, maar ook vragen stellen over onze dienstverlening. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 4884764 of stuur een e-mail naar info@enzovoortbv.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company