Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Kantoorvloeren

In het ruime en zorgvuldig samengestelde assortiment van Enzovoort bv in Wilp vindt u diverse mooie en luxe kantoorvloeren. Is de vloerbedekking op uw kantoor toe aan vernieuwing? Of gaat uw onderneming verhuizen naar een nieuw pand? Dan is het een ideaal moment om uw bezoekers voortaan te voorzien van een goede eerste indruk, dankzij de prachtige vloerbedekking die wij bieden voor uw kantoor. Bekijk snel het aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Een breed scala aan kantoorvloeren waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan

Als ondernemer wilt u iets betekenen voor uzelf, uw klanten maar ook voor de wereld om u heen. Net als wij. Daarom dragen wij bij aan het milieu en de circulaire economie. Hoe? Dit doen wij bijvoorbeeld door het afval van onze tapijttegels te verwerken in nieuwe tapijttegels en productenergie. Onze duurzame manier van werken zorgt er niet alleen voor dat u een groene aankoop doet, uw nieuwe kantoorvloeren zijn hierdoor ook van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door de producten die wij hiervoor gebruiken.

Kies een design vloerbedekking die bij uw kantoor past

In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse kantoorvloeren. Welke vloerbedekking past bij uw kantoor? De tapijttegels zijn allemaal voorzien van geluiddemping, wat ideaal is voor de iets rumoerigere kantoren. In onze collectie vindt u verschillende ontwerpen, kleuren en materialen. Zo weet u zeker dat u een kantoorvloer aanschaft die past bij het interieur, de bezoekers en de identiteit van uw organisatie.

Doe inspiratie op in onze showroom

Heeft u meerdere mooie vloeren gezien op onze website, maar vindt u het lastig om een definitieve keuze te maken? Kom dan langs bij onze showroom in Amsterdam. Hier heeft u de gelegenheid om naar hartenlust de vloeren te bewonderen en de materialen te voelen. Als u vragen heeft, staan onze medewerkers voor u klaar om die te beantwoorden. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. Bel naar 085 4884764, stuur een e-mail naar info@enzovoortbv.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk ook eens

Kleuren vloerbedekking | Kwaliteit tapijt | Lvt vloer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company