Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Kwaliteit tapijt

Het is belangrijk dat u enkel hoge kwaliteit tapijt aanschaft voor uw kantoor of bedrijfspand. Waarom? Tapijt heeft dagelijks veel te verduren. Werknemers en bezoekers lopen hier veel overheen. Bureaustoelen zorgen al gauw voor een aftekening in het tapijt. Dat is zonde, want nieuw tapijt is vaak een heuse investering. Waar u tapijt van hoogwaardige kwaliteit en met een uniek design aanschaft? Bij Enzovoort bv in Wilp. Bekijk onze collectie en ontdek de mogelijkheden.

De voordelen van goede kwaliteit tapijt

Waarom investeert u in tapijt van goede kwaliteit? Dit heeft meerdere redenen. Zo is tapijt van hoge kwaliteit vaak mooier. De met zorg uitgezochte materialen geven een luxe gevoel aan uw interieur. Dit is belangrijk als u vaak klanten of andere bezoekers verwelkomt in uw pand. U wilt toch ook een goede eerste indruk maken? Daarnaast gaat tapijt van hoge kwaliteit langer mee. De materialen die wij gebruiken in ons tapijt, zijn sterk en duurzaam. Gebruikssporen zullen lang uitblijven. Heeft u onverhoopt toch schade aan uw tapijt? Wij geven 12 tot 15 jaar garantie op ons tapijt. Een ander voordeel van ons tapijt van zeer hoge kwaliteit is dat de langere levensduur ook duurzaam is, waardoor u direct bijdraagt aan een beter milieu.

Bezoek onze showroom en bewonder het tapijt

Bent u benieuwd geworden naar ons prachtige tapijt? Kom eens langs bij ons in de showroom in Amsterdam. Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 085 4884764. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl of het contactformulier in te vullen.

Bekijk ook eens

Lvt vloer | Natuurlijke vloerbedekking | Online tapijttegels

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company