Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64

Milliken Visualizer

Ontdek alle uitgebreide mogelijkheden of doe even snel inspiratie op

Met onze handleiding voor de Milliken Carpet Visualizer kunt u meteen aan de slag. Het toepassen van de hele Europese selectie van Milliken tapijt in verschillende virtuele ruimtes is gemakkelijk en eenvoudig. Kies onder andere voor tapijt in hotel, kantoor, onderwijs of openbare ruimtes. U heeft controle over alle series tapijt, maar ook over kleurcombinaties, legrichting en combinaties met LVT. Soms zijn ook gordijnen of meubilair van kleur te veranderen. U hoeft zich niet in te schrijven of aan te melden om gebruik te maken van deze fantastische tool. Ga meteen aan de slag!

Met onze handleiding voor de Visualizer kun je meteen aan de slag. Het toepassen van de hele Europese collectie van Milliken tapijt in verschillende virtuele ruimtes is gemakkelijk en eenvoudig. Kies onder andere voor een hotel-, kantoor-, onderwijs- of openbare ruimte. Je hebt de controle over het tapijt, maar ook over kleurcombinaties, legrichting en combinaties met LVT. Soms zijn ook zaken als gordijnen of meubilair van kleur te veranderen. Je hoeft je niet in te schrijven of aan te melden om gebruik te maken van deze fantastische tool. Ga meteen aan de slag!

De visualisatie van tapijt in je eigen ontwerp is snel en gemakkelijk met de “MY ROOM” functie in de Visualizer.

Benieuwd hoe Milliken Tapijt in je eigen ontwerp staat? Het renderen van alle losse tapijttegels in ontwerpprogramma’s is vaak tijdrovend. Met de Milliken Visualizer is dat niet perse nodig. Upload een foto van de ruimte in de Visualizer en het gekozen tapijt, met alle mogelijkheden en keuzes, wordt er met een fantastische A.I. techniek meteen in gevisualiseerd. Deze foto kan een afbeelding zijn van uw ontwerp of een foto van een bestaande ruimte. Uiteraard verzorgt Milliken ook de ‘render files’ wanneer u de vloer zelf in uw ontwerpprogramma wilt plaatsen. In de handleiding vindt u meer informatie.

Ontdek alle mogelijkheden, je kunt kiezen uit de hele Europese collectie van Milliken. Vraag een stalenboek aan via onze website om de kleuren in het echt te zien, of neem even contact op, we beantwoorden graag je vragen.

Inspiratie

Even snel inspiratie op doen, hoe ziet een patroon of kleur er uit wanneer ik het in de ruimte plaats? Daar vindt je nu snel en gemakkelijk een visueel antwoord op. 

Ben je creatief en op zoek naar een visualizer die je ontwerp exact kan visualiseren dan kun je ook nog gebruik maken van vele extra opties en mogelijkheden. Misschien ontdek je wel mogelijkheden en combinaties in de Milliken Visualizer waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren. Kortom, duik dieper in deze geweldige tool en ontdek wat er allemaal mogelijk is met Milliken Tapijt. 

Volledige controle over design en uitgebreide mogelijkheden om te combineren met kleur, patroon, de combinatie tegels en planken, legrichting en de ruimte zelf.

visualizer