Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Online tapijttegels

Wilt u graag online tapijttegels van hoogwaardige kwaliteit bestellen? Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, beschikt over een ruim aanbod aan (project-)tapijttegels. Wij zijn een partner van Milliken & Company, een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het op duurzame wijze ontwikkelen, ontwerpen en produceren van tapijttegels. Deze (project-)tapijttegels kunt u zowel online als in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam bekijken.

Online (project-)tapijttegels bestellen: de vele voordelen

Wij beschikken over een grote collectie aan (project-)tapijttegels, ook wel Carpet Tiles genoemd, die u eenvoudig binnen enkele stappen online kunt bestellen. U profiteert van diverse voordelen, wanneer u besluit online (project-)tapijttegels bij ons te bestellen. De voordelen:

  • De akoestische backing zorgt voor een uitstekende geluiddemping, ideaal voor grotere, holle ruimtes, zoals bij u op kantoor.
  • (Project-)tapijttegels zijn sterker dan ‘normaal’ tapijt; een tapijt in een kantoor of in een winkel krijgt meer te verduren dan een tapijt dat thuis ligt. De levensduur van het projecttapijt is daarom uitstekend.
  • U heeft ruime keuze uit verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor u te allen tijde een vloer hebt met een uniek en origineel design.
  • U draagt bij aan het welzijn van het milieu, doordat wij de tapijttegels die u bij ons online kunt bestellen, maken volgens de principes van een circulaire economie. De natuurlijke vloerbedekking werkt daarnaast isolerend, waardoor u minder energie verbruikt.

Duurzaamheid, veiligheid, innovatie en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij het ontwerpen en ontwikkelen van de tapijttegels die u online bij Enzovoort BV kunt bestellen. U ziet dit terug in het gebruikte materiaal, de luxueuze uitstraling en de lange levensduur. U geniet gegarandeerd lang van uw nieuwe vloer, want u krijgt standaard twaalf tot vijftien jaar garantie van ons.

Ontvang informatie over uw nieuwe tapijttegels

Wilt u direct online duurzame en kwalitatief hoogstaande (project-)tapijttegels bestellen? Heeft u vragen over onze uitgebreide collectie projecttapijt of wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 4884764, door een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u van persoonlijk advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company