Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64

Voorloper in
innovatie, duurzaamheid,
kwaliteit en veiligheid

’s Werelds enige tapijtfabrikant met een eervolle notering op de “World’s Most Ethical Companies” lijst. Ontdek de missie, visie en de vakmensen die Milliken zo een succesverhaal maken.

Meer dan alleen tapijt
Milliken Carpet is onderdeel van Milliken Company, één van ‘s werelds grootste innovatieve organisaties gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Veel dagelijkse gebruiksvoorwerpen zijn ontworpen, ontwikkeld of verbeterd door Milliken Company. U kunt er dus gerust op wezen dat onze vloerbedekkingen met hetzelfde innovatieve DNA ontworpen zijn.

Als bewijs van de kwaliteit en service van onze projectvloerbedekking leveren wij een standaard garantie van 12 tot 15 jaar mee. De vloerbedekking markt in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika wordt ondersteund door Milliken’s design studio in Clerkenwell Londen en fabriek in Wigan, Engeland. Milliken ontwerpt en produceert al meer dan 25 jaar prijs winnend tapijt op deze locaties.

Innovatie & inspiratie
Hoe Milliken haar successen behaalt is voor Milliken net zo belangrijk als de successen die ze behaalt. Deze filosofie zorgt ervoor dat Milliken transparant is naar haar stakeholders, leveranciers en afnemers.

Als één van de ‘World’s Most Ethical Companies’ begrijpen wij hoe belangrijk het is om voorloper te zijn in innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en veilig­heid.

Jaarlijks brengen wij een verslag uit over onze behaalde doelen en toekomstplannen.

Duurzaamheid en de circulaire economie
Bij Milliken is duurzaamheid de kern van onze cultuur. Wij geloven dat een gezonde onderneming en een gezonde aarde vitaal verbonden zijn. We geven om en respecteren elkaar, onze klanten en de wereld die we delen.

Millikens Re-vision closed loop recycling transformeert afval van tapijttegels terug in nieuwe tapijttegels en productie-energie. Dit zorgt voor een verant­woordelijke en kosteneffectieve manier om duurzaamheid te garanderen.

Wilt u meer weten over hoe Milliken voorop loopt op gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Neem dan contact met ons op.

Ervaring, techniek en innovatie

Milliken ontwerpt en produceert
al meer dan 25 jaar prijswinnend tapijt

Full Service

Van ontwerp tot advies bij installatie

Veel ervaring

Onze technisch adviseurs beschikken over jarenlange (praktijk) ervaring

Prettige samenwerking

Korte lijnen, persoonlijk contact. Dat is waar we voor staan.

Doordachte ontwerpen

Milliken kan u helpen met het vertalen van uw ideeen  naar de mooiste ontwerpen, eventueel uitgewerkt in concrete vloerplannen.

Wij dragen bij aan een productieve werkplek

De akoestische waarden van Milliken dragen bij aan een prettige werkomgeving door bv het dempen van hinderlijk geluid.

De hoogste score op kwaliteit

Met standaard minimaal 12 jaar garantie.

Onze experts staan 
iedere dag voor u klaar

Ontmoet het team experts van Enzovoortbv
U bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom in Amsterdam, Rotterdam of ons kantoor in Wilp. Maak wel even een afspraak. Ons gepassioneerde team staat iedere dag voor u klaar om de beste service en kwaliteit te leveren voor uw projecten.