Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Projecttapijt

Bent u voor uw kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elders in het land op zoek naar projecttapijt? Bekijk dan eens de collectie van Enzovoort BV uit Wilp, in de buurt van Deventer. Wij beschikken over een ruim aanbod aan projecttapijt in uiteenlopende kleuren en ontwerpen. U vindt hier vast en zeker een tapijt dat aansluit bij uw wensen, de inrichting van uw kantoor en de uitstraling van uw organisatie.

De unieke eigenschappen van ons projecttapijt voor uw kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Welk type projecttapijt u ook kiest voor uw kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elders in het land, het is altijd van uitstekende kwaliteit. Dit type vloerbedekking is specifiek ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Een tapijt krijgt namelijk veel meer te verduren wanneer dit in een kantoorpand of in een winkel ligt dan wanneer het thuis ligt. Een normaal tapijt voldoet niet, omdat dit door de vele personen die hier dagelijks overheen lopen te snel zou beschadigen. Een projecttapijt is uitermate geschikt voor uw kantoor in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of elders in het land omdat dit een sterk, slijtvast tapijt is.

Bestel een van onze tapijten en ondersteun het milieu

Enzovoort BV is een voorloper op het gebied van innovatie, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij geloven dat wij als ondernemer de verplichting hebben om voor het milieu te zorgen, wij doen dit als volgt:

  • Het afval dat ontstaat tijdens het productieproces van onze tapijttegels wordt omgezet in grondstoffen voor nieuw projecttapijt, volgens de principes van een circulaire economie.
  • Het afval wordt daarnaast ook gebruikt om nieuwe productenergie op te wekken.
  • De kwalitatief hoogwaardige materialen die wij gebruiken, zorgen voor een langere levensduur van de vloerbedekking. Dit is duurzaam, omdat u lang met dezelfde vloerbedekking kunt doen.

U draagt dus ook bij aan het welzijn van het milieu, wanneer u projecttapijt laat plaatsen in uw kantoor in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of elders in het land. Niet enkel doordat u een duurzaam geproduceerd tapijt plaatst, maar ook omdat een tapijt isolerend werkt. U verbruikt hiermee minder energie.

Bewonder ons tapijt in de showroom

Wilt u nieuw projecttapijt plaatsen in uw kantoor in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of elders in Nederland? Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de soorten tapijt uit onze collectie? Bezoek dan zeker eens onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar 085 4884764 of door een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u een prachtig projecttapijt laat plaatsen in uw kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elders in het land.