Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Projecttapijt voor uw kantoor

Het projecttapijt van Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, is uitermate geschikt als projectvloerbedekking voor uw bedrijfspand, entree, kantoor of andere ruimte. Onze vloerbedekking is gemaakt met het oog op duurzaamheid en het gebruik in een kantoor. De vloerbedekking in een kantoor krijgt namelijk meer te verduren dan een tapijt dat thuis ligt, vandaar dat projecttapijt sterker is dan ‘normaal’ tapijt. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan projectvloerbedekking.

De geluiddempende werking van projecttapijt is ideaal voor in uw kantoor

Bent u uw kantoor aan het verbouwen of laat u een compleet nieuw kantoor bouwen? De kans is dan groot dat u op zoek bent naar een prachtige vloerbedekking om dit project te voltooien. U profiteert van diverse voordelen, wanneer u onze projectvloerbedekking laat plaatsen, waaronder:

  • De akoestische backing van ons projecttapijt zorgt voor een geluiddempende werking, ideaal voor uw kantoor. U heeft hierdoor namelijk geen last van galm die kan ontstaan in een grote holle ruimte.
  • Onze projectvloerbedekking is verkrijgbaar in uiteenlopende ontwerpen en kleuren. U heeft hierdoor altijd een uniek projecttapijt liggen in uw kantoor, waarmee u te allen tijde een goede eerste indruk maakt op bezoekers.
  • U draagt uw steentje bij aan het welzijn van het milieu. Het is namelijk ons doel om onze projectvloerbedekking te maken volgens de principes van de circulaire economie. We hergebruiken dus het afval dat ontstaat tijdens het productieproces om hier nieuwe, natuurlijke vloerbedekking van te maken.

Profiteer van onze standaardgarantie

Wij bewijzen de hoogwaardige kwaliteit van onze producten door standaard twaalf tot vijftien jaar garantie te bieden op onze projectvloerbedekking. U geniet vast en zeker lang van het nieuwe projecttapijt dat u gebruikt in uw kantoor of voor een andere ruimte. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 4884764, door een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


© 2019 Enzovoortbv | Alle rechten voorbehouden 
Milliken TM and the Milliken logo are trademark of Milliken Company