Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64
  • Beschikbaar in veel designs
  • Uniek, origineel en duurzaam
  • Perfecte geluidsdemping

Tapijt voor uw kantoor

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam tapijt voor uw kantoor? Enzovoort BV uit Wilp, nabij Deventer, biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment met tapijt in verschillende kleuren en ontwerpen aan, die stuk voor stuk geschikt zijn voor gebruik in een kantoor. Bekijk nu ons ruime aanbod en kies het tapijt dat qua stijl naadloos bij de rest van uw interieur aansluit.

De voordelen van ons tapijt voor op kantoor

Zoekt u luxe tapijt voor op kantoor? U profiteert van diverse voordelen wanneer u tapijt van onze fabrikanten in uw kantoor laat plaatsen, waaronder:

  • De geluiddempende werking van ons projecttapijt. Een grote ruimte galmt snel, mensen ervaren dit al snel als vervelend. Deze galm is verleden tijd door onze tapijttegels.
  • De verschillende ontwerpen en kleuren die beschikbaar zijn. U vindt hierdoor vast en zeker een tapijt dat aansluit bij de identiteit van uw organisatie en de huidige inrichting.
  • U ondersteunt het welzijn van het milieu doordat wij ons tapijt duurzaam produceren.

Besluit u voor tapijt van Enzovoort BV te kiezen, dan kunt u er van op aan dat uw tapijt van zeer goede kwaliteit is en voor een lange tijd meegaat. U ontvangt te allen tijde standaard twaalf tot vijftien jaar garantie op onze vloerbedekking en geniet dus zeker voor een lange tijd van het nieuwe tapijt.

Laat een prachtig tapijt plaatsen

Wilt u een tapijt met een prachtig design in uw kantoor, of bijvoorbeeld uw hotel, laten plaatsen? Bekijk dan snel ons ruime assortiment of neem contact met ons op door te bellen naar 085 4884764, een e-mail te sturen naar info@enzovoortbv.nl of het contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam of Rotterdam. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies, zodat u het juiste tapijt voor uw kantoor aanschaft.