Skip to main content
Enzovoort BV – NL salespartner Milliken | Wilp (GLD) | 085 488 47 64

Geluiddempend tapijt
op uw kantoor
voor ultieme rust

Bent u op zoek naar mooi en geluiddempend tapijt dat optimaal geschikt is voor gebruik in uw kantoor? Bekijk dan zeker eens de uitgebreide collectie van Milliken Nederland. Hier vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment met daarin meerdere soorten en maten tapijt, die allemaal geschikt zijn voor gebruik in het kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een kantoorruimte doet vaak hol aan, helemaal wanneer er geen medewerkers of bezoekers aanwezig zijn. Zodra deze wel aanwezig zijn, zult u snel merken dat gesprekken en geroezemoes al gauw zorgen voor een galm die als vervelend kan worden ervaren tijdens het werken. Om dit tegen te gaan, zijn al onze tapijttegels voorzien van een akoestische backing, zodat deze galm tot de verleden tijd behoort. Als u het assortiment bekijkt, zult u zien dat alle tapijttegels beschikken over een origineel en uniek design, een ware blikvanger voor uw kantoor.

Een zorgvuldig samengesteld assortiment met daarin meerdere soorten en maten tapijt, die allemaal geschikt zijn voor gebruik in het kantoor.